Det blev en Henrik

Den 4:e december. Min egen födelsedag. Ganska härlig tajming. Nu blir det dubbelt upp med tårtor framöver. Jag mår bra. Han mår bra. Hela familjen mår bra.

Wetterstrand eller Sahlin?

Gah jag blir så irriterad på den här "nyheten" från Aftonbladet. Som att man bara får välja mellan Wetterstrand eller Sahlin. För det finns ju inga fler partier än MP och S.... att välja emellan.

Tyvärr tror jag att det hela handlar om att de är just kvinnor. Någon får en snilleblixt på tidningsredaktionen "Ahmen shit killar, nu är det nyhetstorka igen... någon som har en pseudonyhet vi kan spinna lite på?" Sen börjar karusellen eller jakten på saker som kan fylla ut tomrummen. Jag antar att vi får vara glada över att det i alla fall inte handlade om deras utseenden enbart. Konstigt att man bara jämför kvinnors utseenden - eller hur? Det kanske har att göra med att få människor väljer Reinfeldt framför vilken kvinna som helst.

Pressbild från Socialdemokraterna.sePressbild från Miljöpartiet.se

Gah

Okej - vi har officiellt överlevt flytten bara för att mötas av en objuden inneboende. Den här lägenheten har ett stoooort problem med små blom och fruktflugor. De fanns inte i den gamla lägenheten så jag misstänker att det är ett lokalt problem. Frågan är bara hur jag bäst tar upp det här med hyresvärden. Helt klart måste vi ju dela på hyran ;)

Flytt pågår

Det är ett helvete! Kartonger överallt och barn som inte sover. Mindre glada kommentarer från fastighetsskötaren angående alla borrhål. Något säger mig att gamla hyresgästers borrhål även läggs oss till last. Hmm undrar hur det funkar egentligen.


RSS 2.0