Planer för dagen

Det är inte roligt att flytta. Eller jo vissa delar är roliga. Som att få packa upp och göra iordning. Att däremot städa och packa ner är inte alls kul. Inte ens roligt för att jag äntligen får kasta en massa saker. Min man är världens packrat och (jag med egentligen) har nu äntligen gått med på att vi ska rensa bort en massa saker eftersom det är onödigt att släpa med sig dem i en flytt.

Problemet är väl egentligen att vi har mindre än en månad på oss. Vi har inte heller någon koll på när vi egentligen ska vara ute ur den här lägenheten. Skräckscenariot är att vi måste flytta ut ur den här lägenheten till 12.00 den första december och att vi inte får tillgång till den nya innan 12.00.
Det blir nog trångt i trappuppgången då *host* Vi flyttar ju inom samma hus dessutom så det är knappast så att vi vill hyra en lastbil eller ett utrymme för bara några timmars förvaring.

Jaja ikväll tar vi tag i att kolla när vi kan flytta in i nästa lägenhet. Förhoppningsvis går det bra med någon dag innan. =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0