Jag lever

Men det är knappt.
Sjuk bebis. Gnälliga stora barn. Besök från England och en miljard kassar med kläder.

Fullt ös som vanligt

Lämna de stora barnen på dagis  och sen en promenix med en annan mamma. Så himla härligt med fina lugna människor som går att prata med. Fler sådana behövs i livet.

Idag har jag fortfarande ont i halsen men det är jag inte ensam om. Imorgon planerar jag att ha en lekträff med Helena och på Fredag får jag finbesök av Rasmus. =D

Någonstans måste jag hinna plugga. Nu blir det nog mest kvällstid.

Men sen en bra dag

Idag blev det annorlunda. Förmodligen för att jag bestämde mig för det redan innan. På morgonen så kramade jag om Malin istället för att bli arg när hon krånglade med kläderna. Det slog mig att jag själv inte vill ha någon som skriker åt mig när jag har det motigt. Klart att inte hon vill det heller. Micke är alltid skitduktig på att krama mig när jag har det motigt och det känns bra. Så vill jag ju att det ska kännas för Malin också.

Efter lämningen på dagis så ringde jag Emma. Mest för att kolla läget. Sen bjöd jag in mig själv på kaffe. Bara en snabb kopp var tanken. Jag stannade tills klockan var 2 typ. Det var ju inte riktigt meningen men ack så trevligt. Trevligt att få leka med Poyraz och gulla med Leyla. Kul att inte behöva bära Henrik hela tiden. Nu sover han som en klubbad grävling så han hade det nog väldans roligt.

Ikväll blir det slackermiddag med uppvärmd chili con carne.

Och en rutten morgon

Idag skulle jag knappast ha fått priset som världens härligaste mamma. Mina stackars barn fick stå ut med supersurasunk-mamman som vrålar när de gör alla sånnadär saker som de helt plötsligt tycker att de ska göra innan vi gör det som jag tycker att vi måste.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt men helt plötsligt nu så är jag superstressad igen på mornarna. Förra veckan så kunde inget alls ställa till det och nu känns det som om det är varje liten grej.

Ny dag imorgon? Nya tag.

och sen en rutten dag på det

Vilken urbota rutten dag det har varit idag.

Jag är fortfarande alldeles hostig. Check!
För lite sömn. Check!
Sura barn. Check!
Trist väder. Check!
Ingen matlagningsinspiration. Check!
Allt lösgodis åt vi upp igår. Check!
Imorgon är det måndag. Check!

Wiho!

Nästa vecka kommer förhoppningsvis mitt paket ifrån HM. Kul tycker jag men det vettesjutton om jag faktiskt har råd att plocka ut det på en gång. *Eeeeek* Dumt att beställa så mycket på en gång kanske?
Jaja ...
Nu i helgen måste vi dessutom besöka Tuna Park och köpa lite grejer till barnen.
Bleh alltid är det något.

Studieupdate #4

Min bok är försenad och den andra får jag inte tag på förrän strax innan tentan. Aaaaargh! Just nu lyssnar jag en gång till på mina föreläsningar. Det är i alla fal en fördel med internetstudier.

Tack och lov har micke ett så bra jobb att han kan ta ledigt i några timmar för att ta Henrik när jag skriver den första tentan. Sweet. Då slipper jag må dåligt över det i alla fall.

Studieupdate #3

Shiiiiit vad jag ligger efter. Att lyssna via TVn fungerar bra men jag har inte fått mina kursböcker och kan således inte plugga så mycket som jag borde än. Dessutom sover jag så lite att pluggandet känns som världens sämsta ide.
Blä blä blä
Men idag kommer bästaste Emma och jag hämtar kottarna tidigare på dagis. Det är fina grejer.

Bara lite uppdatering

Nu har alla 3 barn haft varsin öroninflammation igen. Doktorerna på ÖNH säger att öroninflammation inte smittar men dagispersonalen verkar tro annorlunda. Jaja tur att det finns experter.
Vi blev medbjudna till Kålmården och det var roligt. Nu vet vi att barnen överlever 2 timmar i bilen i alla fall.
Serpentinvägen på vägen dit resulterade i 2 barn som kräktes så fort vi stannade på parkeringsplatsen. Tur att vi hade en påse i alla fall.

Igår dagisfotografering för barnen och en massa plugg för mig.
Idag skogsutflykt med dagis för barnen och en massa plugg för mig.
Imorgon dagis för barnen och en massa plugg för mig. Någon som anar ett tema?

Stor, större, paprika?

Såhär stor blev en av paprikaplantorna som tjejerna planterade på dagis. Hur sjutton vet vi när de går att äta?

Jätteglad!

Imorse när jag skulle lämna barnen på dagis så kom vi samtidigt som en annan mamma. Hon kom fram med en teckning som hennes yngsta hade gjort till mig eftersom hon tycker om mig. Shit vad glad jag blev. Det är inte direkt en familj vi träffar ofta men hennes barn hade gjort en teckning speciellt till mig och var hellbent på att mamman skulle ge den till mig.

<3 Barn kan vara så underbara

Studieupdate #2

Ja jäklar. Idag fanns det tillåmed föreläsningar ute på nätet. Perfekt att dra hem och lyssna på. Tack gud (eller vem det nu var) för PS3 Media Server. Jag streamar föreläsningar via PS3an och kan springa runt i hela lägenheten och göra andra grejer samtidigt som jag lyssnar. Nu gjorde det inte ens någonting att Henrik vaknade. Jag kunde ha min föreläsning och leka med honom samtidigt.

Nu måste jag bara komma ihåg att beställa böcker. *Suck* Det suger verkligen den här månaden när pengaflödet inte är på topp. Men men. Inte heller trodde jag att jag någonsin skulle betala för en bibel and yet here I am.

RSS 2.0