Så otroligt trött

HAhaha shit vad dum man kan vara när man inte vet bättre. Innan jag visste bättre trodde jag att man behövde amma en bebis max typ 2 ggr på nätterna. Hur kan man bli trött av det undrade mitt mindre vetande jag.

Mitt mer vetande jag skulle berätta att det kan krävas fleeeeeeeeeeeeeer gånger. Många många fler. Inte konstigt att man blir trött då.

Det som inte får hända

Igår var jag med om en händelse som var riktigt läskig och otäck. En bebis fick skållhett varmt tevatten över sig och fick åka ambulans. Det kunde gått så mycket värre och samtidigt var det alldeles jätteilla. Stackars lilla M =( Idag och alla andra dagar så kommer jag att krama mina barn extra mycket för man vet aldrig vad som kan hända.

Dessutom kommer allt te i framtiden som serveras här hemma vara fisljummet. Bara så ni vet.

5-6-7 oktober

Sprang hem (nåja ;) till Emma i igår efter dagislämning. Eftersom jag gjorde av med så många kalorier när jag sprang så var jag ju tvingad att köpa en massa gott som vi kunde äta upp. Man vill ju inte försvinna. Emma hade köpt så fina kläder. Jag blev helt klart avundsjuk. Såhär söt var lilla Leyla förresten:


Henrik passade på att äta på allt han hittade:Dessutom bjöd jag familjen H på middag. Wok med köttfärs och ris. Inte så barnvänligt meeeen å andra sidan så hade de ju redan käkat spaghetti och köttfärssås på dagis.

Micke har kommit hem sent hela veckan och gör det även idag. =( Men inte imorgon. Sköna fredag! Dagen jag verkligen har sett fram emot hela veckan.

Idag har Tilda dessutom en lekträff hos en dagiskompis. Jag vet inte riktigt hur jag tänkte med det eftersom hon måste hämtas preciiiiis vid middagstid, jag har inget körkort och Malin vägrar att gå längre sträckor. Tur att de bor ganska nära oss och att jag kunde slänga iväg Malin till familjen H för att leka lite + att äta middag när jag hämtar Tilda.

Förkyld

Ingen direkt ork för att skriva.
Bajs vad jag är förkyld.
Kurser till Vårterminen är sökta. Dagisplatsen är mest troligt kirrad. Jag överlever nog en termin till. Hurra!

RSS 2.0