Bara vanligt vatten

Idag har jag druckit 1 1/2 liter vatten innan lunch. Mest för att se om mina njurar skulle bli gladare. Lite gladare blev de nog men inte så att allting känns tiptop.

Min Barnmorska verkar tycka att allting fixar sig såfort jag inte längre är gravid så jag får väl hoppas på det ;)
Å andra sidan verkar vården häromkring inte riktigt fungera som den ska. 3 samtal till sjukvårdsrådgivning för att försöka boka en tid för 4-åringen som har ytterligare en öroninfektion.

Läkarna säger flera olika saker. Bland annat att de inte vill ge penicillin. Att man alltid ska ge penicillin. Att en remiss till specialist inte ger något. Att barn ska ha många infektioner. Massor med olika saker. Jag börjar bli bra trött på vårdkarusellen och vikarier som inte orkar ta ett djupare ansvar än att bara skriva ut en massa recept. Nu blir det specialister istället. De är i alla fall mer kunniga inom sitt område  (peppar peppar)

Kommentarer
Postat av: unique

Jag är fruktansvärt trött på vården. Var på vårdcentralen ena dagen och fick reda på att det "bara" var lite vatten i örat och att det snart skulle gå över. Dagen efter satt jag på akuten och fick diagnosen Mernieres sjukdom. 2 helt skilda saker. Trött blir jag!!!

2009-11-22 @ 11:35:48
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Sanna

Oj googlade menieres och det verkar ju skitjobbigt. Trist att du inte fick bättre vård =/

2009-11-22 @ 12:21:34
URL: http://iefterhand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0