Studieupdate #1

Okej. Såhär ligger det till.
Jag har lyckats lokalisera hurihelvete jag ska hitta något på Umeå universitets distanssida. Inte det smidigaste systemet ni har valt direkt! Jag har erfarenhet av många och cambro ger mig nästan lika mycket ångest som Stockholms universitetsdistansgrej. Den är rörig och svår att navigera. Inte okej. Jag är en van datoranvändare goddamit!

Jaja nu har jag i alla fall fått tummen ur och kollat upp böcker, bokat en på biblioteket och funderar över hur mycket jag kommer att hata mig själv när jag beställer en bok för 250spänn och enbart ska läsa typ 50 sidor i den. Nu hoppas jag att det är väldigt bra och intressanta sidor. Annars vet jag inte vad jag gör ärligt talat.

Jag har även fixat ett studieintyg som ska lämnas in till dagis. 4 olika människor fick jag prata med. Umeå har i och för sig ett skitbra automatiskt system för intyg men dagis kräver ju påskrift av människor.
Gah!

Oh well. Hittills har det dessutom inte hänt något alls på sidan. Inte okej med tanke på att kursen började igår. Nu börjar jag bli stressad. Hur 17 ska jag hinna med att plugga när det går så segt från skolans sida? Ska man plugga med en bebis hemma behöver man ju kunna ha en massa framförhållning. Bajs!

Kommentarer
Postat av: Familjen Korb ♡ Tvåbarnsmamma

Hihi tackar! :D

Tycker Jonas väska är supertuff!

2010-08-31 @ 15:22:54
URL: http://salkert.se
Postat av: Sanna

Japp den är skitsnygg verkligen!

2010-09-01 @ 21:03:12
URL: http://iefterhand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0